
ن : لیلا تهامی

ت : یک شنبه 10 ارديبهشت 1396

ز : 7:27
|
+

ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر – ساندویچ مرغ ریش ریش – ساندویچ مرغ سرد – ساندویچ مرغ با سس مایونز – ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر
مهستان » برای شروع آشپزی ابتدا سینه مرغ را مزه دار کنید در مرحله بعد سینه را نازک برش زده و در روغن سرخ نمایید . سپس قارچ خرد شده را با نمک و فلفل و پودر سیر تفت دهید . پس از طی مراحل بالا کالباس ها را هم جدا داخل کمی روغن تفت دهید البته به صورت برش های نازک دایره ای . حالا کالباس را لای نان باگت قرار دهید
نظرات شما عزیزان:
:: برچسبها:
ساندویچ مرغ و قارچ و پنیر, ساندویچ مرغ ریش ریش ,ساندویچ مرغ سرد ,ساندویچ مرغ با سس مایونز ,